İZMİR / BAYINDIR - Çınardibi Orhan Kahraman Ortaokulu

Kas

10 Kasım Atatürk'ü anma günü dolayısıyla Okul öğrencilerinin hazırlamış olduğu sunum şiir ve çelenk koyma töreni hüzünlü bir şekilde yapıldı.

Çınardibi mahallesi merkezindeki anıta çelenk koyan okul öğrencileri, anıtı ç,içeklerle süsledi. Saygı duruşu ve istiklal marşı tüm köy halkının katılımı ile gerçekleştirildi.

tören okul bahçesinde devam etti.

Kas

Okulumuz Çınardibi Orhan Kahraman Ortaokulu ve Çınardibi ilkokulunun birlikte hazırladığı 29 Ekim Cumhuriyet bayramı coşguyla kutlandı.

Mrt

Okulumuzun yeni logosu kullanıma başlanmıştır. Öğrenci ve velilerimize duyrulur.

Mrt

Ortaokulda bulunan kız öğrencilere kişisel temizlik ve bakım, ergenlik konusunda, İikokul öğrencilerine de sağlıklı beslenme, diş sağlığı ve teknoloji bağımlılığı ile ilgili eğitim verildi.

Mrt

Okulumuzda DEPREM TAHLİYE TATBİKATI yapıldı.

Çınardibi Orhan Kahraman Ortaokulu Bayındır gezisi.